Alginat Plus Sikertörténetek

Ne a külsődet akard megváltoztatni, hanem az életmódodat!

Mások történetei téged is inspirálhatnak, ezért kértük meg azokat, akiknek már sikerült elérni fogyókúrás céljaikat az Alginat Plussal, hogy számoljanak be eredményeikről, tapasztalataikról, érzéseikről. Fontos hogy tudd, hogy mások is voltak nehéz, reménytelennek tűnő helyzetben, és mégis sikerült nekik lefogyni, és egészséges, teljes életet élni. Ha neked is van egy történeted, amit szivesen megosztanál másokkal, küldj egy emailt a sikertortenet@alginatplus.hu címre, és megosztjuk a weboldalon!

Barbara 27

"Én olyan megoldást kerestem, amit hosszú távon is sikerrel alkalmazhatok, úgy, hogy közben változatosan és egészségesen táplálkozom"

Sziasztok! A nevem Barbara, átlagos lány vagyok, teljesen normális életem van, azzal a különbséggel, hogy valaha túlsúlyos voltam, ma pedig az egészséges élet „megszállottja” lettem. Az egész a főiskolán kezdődött, akkoriban határoztam el, hogy változtatok a külsőmön, és az élethez való hozzáállásomon is. Nagy igazság, hogy az vagy, amit megeszel, illetve minden amit megeszel, következménnyel jár. De az is, amit nem eszel meg. Eldöntöttem, hogy diétába kezdek. Átnéztem sokféle diétát, de mindegyikkel ugyanaz volt a bajom. Úgy találtam, hogy túl sok megvonással járnak, ami már egészségtelen, amellett, hogy hosszú távon betarthatatlan. Ha valaki pl. folyamatosan víz+hal+saláta diétán van, mondjuk rendszeres edzés mellett, az biztosan le fog fogyni, de vajon milyen áron, és főleg meddig tudja ezt betartani. Nem egészséges és nem változatos, nem is beszélve azokról az ostoba diétákról, amikor az ember csak egyféle dolgot eszik, pl. fagyit egész nap.

Én olyan megoldást kerestem, amit hosszú távon is sikerrel alkalmazhatok, úgy, hogy közben változatosan és egészségesen táplálkozom. Ezért örültem meg az Alginat Plus oldalán olvasottaknak. Utánajártam kicsit, és megrendeltem pár dobozzal. Nekem nagyon tetszik ahogyan hat, mert több fronton is támad a túlsúly ellen, de közben segít a tápanyag-utánpótlásban is. A legjobb, hogy akkor is hatásos, ha a kedvenceimet eszem, mivel sokkal kevesebb kerül belőlük a gyomromba, mégis jóllakottnak érzem magamat. A súlyvesztés nálam folyamatos, minden héten fogyok egy kicsit, ami a heti mérlegelésnél új lendületet, motivációt és önbizalmat ad a folytatáshoz. Most nagyon kiegyensúlyozottnak érzem magamat, a gyomrom teljesen hozzászokott a kevesebb ételhez, már kapszula nélkül is, egyszóval elégedett vagyok és boldog. Köszönöm!

Hajni 45

"Kényelmetlenül éreztem magam a ruháimban, arra pedig gondolni sem bírtam, hogy esetleg valaki azok nélkül is lásson"

Sziasztok! Én egy 45 éves, 2 gyermekes, elvált anyuka vagyok, és ma már majdnem úgy nézek ki, ahogyan szeretnék. Nem volt ez mindig így. Persze a szülés előtt én is csinos voltam, de utána fent maradt jó néhány kiló. Őszintén szólva nem nagyon foglalkoztatott a dolog, a lányok és a munka mellett nem volt időm ezzel foglalkozni.

Viszonylag fiatalon szültem, úgyhogy ma már nagy lányaim vannak, akik már ki is repültek a fészekből. Közben megromlott a házasságom és két éve elváltunk. Szóval ott maradtam egyedül, a túlsúlyos tükörképemmel. A barátnőim unszolására, tavaly újra nyitottam a férfiak felé, és elkezdtem randizni. Nem ment jól, ma már tudom, azért mert nem voltam kibékülve magammal. Kényelmetlenül éreztem magam a ruháimban, arra pedig gondolni sem bírtam, hogy esetleg valaki azok nélkül is lásson.

Nyilvánvaló volt, hogy változtatnom kell. Nem vagyok sportos típus, a rohangálás meg az izzadás nem nekem való, ezért különböző diétákkal kezdtem próbálkozni. Voltak is részeredményeim, de nagyon nehéz volt és közben végig úgy éreztem valamit megvonok magamtól, amire szükségem lenne. Állandóan éhes voltam és bizony sokszor elszakadt a cérna és becsúszott egy-két zabálás is. A csajok mondták, hogy ki kellene próbálnom valamilyen fogyasztószert, hátha működik. Tetszett a gondolat hogy valami majd helyettem végzi el a munkát, úgyhogy belevágtam. Kinéztem a neten az Alginat Plust, és elkezdtem szedni. Rögtön megtetszett benne, hogy nem kell erőltetnem a diétát, mert sokkal hamarabb jól laktam mint korábban, és utána sem gyötört az éhség. Így persze hamar elkezdtek leolvadni a zsírpárnáim és a kilóim. Azt hiszem úgy fél éven belül sikerült visszanyernem a szülés előtti, fiatalkori alakom, szinte teljesen. De mondom, ez a folyamat nem volt szenvedés, sokkal inkább természetesnek érzem azt, ami történt.

Azóta sokat kirándulunk a lányokkal és a barátnőimmel (imádom a Mátrát), és megjött az önbizalmam a randizáshoz is. Részemről nagyon ajánlom mindenkinek, hogy tegyen próbát az Alginat Plussal, megéri!

Ákos 25

"Jött a nyár, a strandszezon, a félmeztelen csajozás időszaka és nekem készen kellett állnom"

Azt hiszem az én történetem eléggé átlagos. Sosem voltam kisportolt srác, de kövér sem. Mindig is normál testalkatom volt, de 22 éves korom után elkezdtem „elzsírosodni”. Nem igazán tudom miért, nem változott sok minden az életemben, azt mondják ez természetes ebben a korban. Hát, lehet hogy természetes, de nekem biztos hogy nem tetszett dolog. Jött a nyár, a strandszezon, a félmeztelen csajozás időszaka és nekem készen kellett állnom. Ahogy már mondtam a sport nem kenyerem, kivéve egyet, a kedvencemet, amikor fél kilós, hűs folyadékkal teli poharakat kell emelgetni a számhoz... na azt nagyon szeretem! A diéta sem nagyon jöhetett szóba, főleg hogy amúgy sem voltam nagy evő, kalóriaszámlálással pedig nem akartam tölteni az időmet. Reklámozták ezt a barnamoszatos kapszulát, és úgy döntöttem kipróbálom. Hát bejött! Számomra ez gyors és egyszerű megoldás volt. Csak beveszek egyet délben, nagyon hamar jól lakok, és estig lazán ki is bírom. Szerintem nagyon ötletes és hatékony megoldás ez, kár hogy még nem sokan ismerik. Tudom, hogy a fogyásom nem világszenzáció, de remélem, azért inspirál másokat. Most komolyan... nézzetek rám lányok! Na, mi a helyzet?

Kriszta 22

"Elhatároztam, hogy nem lesz több közösség, ahonnan kinéznek a súlyom miatt"

Én voltam a duci csaj a suliban, akit a többiek kipécéztek és csúfoltak. Később, a gimiben sem javult a helyzet, bár akkor már nem cikiztek nyíltan, de én nagyon kellemetlenül éreztem magam a méreteim és a súlyom miatt. Nem mertem pl. kimenni a mosdóba óra közben, mert akkor fel kellett volna állnom a padból és felhívnom magamra a figyelmet. Rettegtem a gondolattól, hogy mindenki engem néz és kinevetnek vagy összesúgnak a hátam mögött. Változtatnom kellett volna, de én az öngyűlöletet választottam, és tovább híztam.

A fordulópontot az egyetem jelentette. Elhatároztam, hogy nem lesz több közösség, ahonnan kinéznek a súlyom miatt. Ekkor találkoztam az Alginat Plussal. Kicsit utána olvastam, és úgy döntöttem kipróbálom. Életem egyik legjobb ötletének bizonyult, mivel segítségével megváltoztathattam az életemet, remélem örökre. Májusban kezdtem el szedni és a hatása gyakorlatilag azonnal érezhető volt, legalábbis ami az étkezési szokásaimat illeti. Elkezdtem sokkal kisebb adagokkal is beérni, és már az első napon eltűntek a „kiegészítő” nassolások. Szóval könnyen ment a diéta, és a súlyom is elkezdett csökkenni. Az első hónapban lement 3 kiló, és a nyáron pedig további 12! Közben elkezdtem rendszeresen mozogni is. Mondjuk a futás nem az én világom, de beleszerettem a kick-box-aerobic-ba és azóta is hetente kétszer járok. Már több mint egy éve tartom a súlyomat, és nem érzem úgy hogy erőlködnöm kellene. Az Alginat Plus magabiztosságot és erőt adott, hogy változtatni tudjak a sorsomon, és ezért nem tudok eléggé hálás lenni. Köszönöm!

Edina 28

"Az esküvőnkön még karcsú voltam, rá egy-másfél évre pedig úgy éreztem, hogy már dupla akkorára nőttem"

Edina vagyok, 28 éves, és egy gyönyörű 16 hónapos kisfiú boldog anyukája. Imádom a kisfiamat, nem adnám semmiért, de azt nagyon nem szeretem, amit a terhesség tett a testemmel. Szerintem túl sokat szedtem fel a terhesség alatt (folyamatos evés kényszerem volt), amiből jócskán maradt szülés után is. Az esküvőnkön még karcsú voltam, rá egy-másfél évre pedig úgy éreztem, hogy már dupla akkorára nőttem. Nekem ez nagyon kellemetlen volt, mert sosem voltam kövér azelőtt. Gondot okozott az öltözködés, a mozgás, de ezeket a kisfiam elfeledtette volna, viszont a férjemen is észrevettem, hogy nem ugyanúgy néz rám és ez már sok volt. Bár ő sohasem mondott semmit, én azért éreztem, hogy valami megváltozott. Kezdetben mérges voltam rá, de aztán beláttam, hogy neki sem lehetett egyszerű látni, hogy a vékony lány, akibe beleszeretett és elvett, már a múlté.

Nem volt kérdés hogy ezt nem hagyhatom annyiban. Sajnos a gyerek mellett az edzés nem igazán jöhetett szóba, a koplalós diétákat pedig biztos hogy nem nekem találták ki. Az Alginat Plus viszont megoldotta a problémáimat. Ugyanazt ettem csak kevesebbet, mégis jól voltam lakva, és edzés nélkül is el kezdtem fogyni. Ez olyan jól ment, hogy később elkezdtem hetente egyszer tornázni is járni, ami tovább gyorsította a fogyásomat. Végül egy év alatt megszabadultam kb. 22 kg-tól, és mondhatom egészen könnyedén. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki hasonló gondokkal küzd, mert szerintem nagyon hatékony. Nekem mindenesetre bevált!