Alginat Plus: A végső megoldás, ha fogyásról van szó

Az Alginat Plus egy természetes anyagokból álló forradalmi fogyókúrás étrend-kiegészítő kapszula, amely hathatós segítséget nyújt mindazok számára, akik túlsúllyal küzdenek. Használata hosszan tartó jóllakottság érzetet kelt, és hatékonyan gátolja a zsírok és szénhidrátok szervezetbe való beépülését.

Az Alginat Plus hatásmechanizmusa

Az Alginat Plus esetében hármas hatásról beszélhetünk, hiszen egyrészt étvágycsökkentő, másrészt fogyasztó hatású, ugyanakkor a tápanyag utánpótlásról is gondoskodik.

Hosszantartó jóllakottság érzet

A termék rendszeres használata hosszantartó jóllakottság érzetet okoz. Az Alginat Plus kapszula úgy éri el az étvágycsökkentő hatást, hogy fő összetevője, az alginát segítségével, a bevitt táplálékot egy puding-szerű anyaggá alakítja, amely a gyomorban megdagad, és ezt az állapotát órákon át meg is tartja, majd nyom nélkül felszívódik. Hihetetlen nedvszívó képességének köszönhetően, a folyadékkal együtt bevitt kisebb mennyiségű táplálék is nagyobb méretű masszává dagad, ami a gyomorfallal érintkezve, folyamatosan idegi jelzéseket küld az agynak, amely ettől úgy érzi, a gyomor megtelt. Így már kevesebb ételtől is jóllakottnak érezheted magad. Mivel ezt az állapotát hosszú ideig megtartja, a jóllakottság, telítettség érzése órákon át megmarad.
Az alginát ezen tulajdonságát a Koppenhágai Egyetem 2009-2012-as kutatása fedte fel.

Erőteljes fogyasztó hatás

Az Alginat Plus kapszula képes nagy mértékben meggátolni a táplálékkal bevitt zsírok és szénhidrátok felszívódását. Normál esetben, a szervezetbe kerülő zsírsejtek és szénhidrátok szinte 100%-ban hasznosításra kerülnek. A hasznosítást a lipázoknak nevezett enzim csoport végzi, és éppen ezeknek a lipázoknak termelődését gátolja a barnamoszatok sejtfalából nyert alginát kivonat. Egy a Newcastle-i Egyetem által végzett kutatás kimutatta, hogy az alginát kivonat képes akár 70%-ban is megakadályozni a lipázok termelődését, így a zsírok és szénhidrátok beépülését. Ez azért is nagy szó, mert az eddig legjobbnak tartott természetes fogyasztószer az orlisztát ugyanezen hatása csak 30%-os. Ráadásul, az alginát mindezt az orisztátra jellemző kellemetlen mellékhatások nélkül teszi.

Mindez azt jelenti számodra, hogy az Alginat Plus alkalmazása mellett, nem kell lemondanod a kedvenc ételeidről, mégis fogyhatsz!

Bőséges tápanyagforrás

Gyakran, a fogyókúrák során a legnagyobb problémát a táplálékmegvonásból származó tápanyaghiány okozza. Ez egyrészt a szervezet legyengülését okozhatja, másrészt komolyan megnehezíti a fogyókúrás célok elérését, mivel az elhúzódó tápanyaghiány gyakran habzsoláshoz vezet, így segítve a jól ismert jojó effektus kialakulását.

Éppen ezért az Alginat Plus gondoskodik a fogyókúra során elvesztett tápanyagok pótlásáról is. Természetes összetevőinek köszönhetően tartalmaz minden olyan nyomelemet, ásványi anyagot és vitamint, amire a szervezetnek szüksége van, így nem gyengülsz le a fogyókúrád alatt, és nem érzel ellenállhatatlan késztetést a habzsolásra.

Próbáld ki te is az Alginat Plust, most 50% online kedvezménnyel!

Az Alginat Plus alkalmazása

Az optimális hatás érdekében, az Alginat Plus kapszulát naponta kétszer, ebéd és vacsora előtt 20-30 perccel kell bevenni, legalább 2dl vízzel, vagy más szénsavmentes folyadékkal.

Fontos, hogy fél órával a kapszula bevétele után mindenképpen enni kell, de lehetőleg lassan (legalábbis nem habzsolva), és odafigyelve arra, hogy mikor telik meg a gyomor. Amikor ez megtörténik abba kell hagyni az evést (nem kell megenni ami a tányéron maradt..!). Az étkezés közbeni folyadékbevitel javítja a termék hatékonyságát és segíti a jóllakottságérzet mihamarabbi kialakulását.

Az Alginat Plus hatóanyagai

100%-ig természetes növényi összetevők, adalékanyagok, töltőanyagok, káros anyagok és mellékhatások nélkül!

Az Alginat Plus a jól összeválogatott természetes összetevőinek köszönheti a kiemelkedő hatékonyságát. A termék fő hatóanyaga az alginát, ezen kívül zöld kávét, zöld teát, acai berryt, fahéjat és chia magot tartalmaz. Ezeknek a növényi összetevőknek a kombinációjával éri el az Alginat Plus azt a komplex hatást, amely kiemeli a többi fogyókúrás termék közül.

Alginát

A barnamoszat sejtfalából kinyert alginát kivonat az Alginat Plus fő összetevője. Az alginát egy különleges anyag, amelyet fizikai szerkezete és tulajdonságai, valamint kémiai összetétele egyaránt kiváló fogyókúrás összetevővé teszi. Használata hosszantartó jóllakottságérzetet okoz, ugyanakkor hatékonyan gátolja a zsírok és szénhidrátok felszívódását.

Zöld kávé

A kávét ősidők óta ismeri és használja az emberiség, de csak néhány éve robbant be a köztudatba, mint hatékony fogyasztószer. A kávécserje gyümölcsének zöld magja hatékonyan csillapítja az étvágyat, gyorsítja az anyagcserét és a zsírégetés folyamatát. A benne lévő klorogénsavnak köszönhetően, hatékonyan akadályozza a bevitt szénhidrátok zsírrá alakítását.

Zöld tea

A zöld tea pozitív élettani hatásai régóta ismertek. Amellett hogy antioxidáns hatású flavonoidokat tartalmaz, koleszterincsökkentő, érvédő hatása is van, de segíti a vércukor regulációt is. Számos kutatás és kísérlet bizonyította, hogy a benne lévő hatóanyag, az epigallocatechin-gallát segít az elhízás kialakulásának megelőzésében.

Acai berry

Egy Dél-Amerikából származó pálma bogyószerű gyümölcse az acai berry, amely valódi szuper-élelmiszerként vált ismertté, mivel telis tele van tápanyagokkal. Antioxidánsokat, ásványi anyagokat és vitaminokat is nagy mennyiségben tartalmaz, és éppen ez teszi kiváló fogyókúrás kiegészítővé. Segít feltölteni a fogyókúra során kimerült szervezetet, így előzve meg a jojó effektust.

Fahéj

A távol-keletről származó fahéjat mindenki ismeri fűszernövényként, azt azonban kevesen tudják, hogy meglepően sok egészségre gyakorolt pozitív hatása is van. Emésztést segítő hatása miatt hasznos kiegészítő a fogyókúrában is. Hatására lassul a gyomor kiürülése az emésztés során, így később alakul ki újra az éhség érzet, illetve gyorsabban jelentkezik a jóllakottságérzet.

Chia mag

A Közép-Amerikában honos Salvia hispanica növény termése a chia, melynek magja és az abból készült kivonat a leggazdagab növényi forrása az omega-3-zsírsavaknak, de antioxidáns-, rost-, fehérje- és ásványi anyag tartalma is jelentős. Számos pozitív élettani hatása mellett, figyelemreméltó mértékben csökkenti a szervezet koleszterinszintjét, de jótékony hatással van pl. a magas vérnyomásra is.